Het Team van ImPOWER Rotterdam

Peercoaching

Is een laagdrempelige vorm van coaching. De coaches hebben namelijk dezelfde belevingswereld als degene die gecoacht gaat worden. Daarnaast spreken zij ook dezelfde taal. Maar nog belangrijker, de coach ondersteunt waar nodig en versterkt jouw eigen kracht!

Claudia van de Meer

Mijn naam is Claudia ben 40 jaar jong en woon in Rotterdam Zuid. Als Peercoach bij ImPower wil ik samen met potentiële Peers, gaan kijken wat hun kwaliteiten en talenten zijn en ze daarin te ondersteunen om zich verder te ontwikkelen en door te groeien.


Soraya Butt

Ik ben Soraya, 28 jaar oud en kom uit Rotterdam. Wat ik voor ImPower kan betekenen is andere mensen helpen met het zoeken naar een geschikte baan die in een soortgelijke situatie als ik hebben gezeten. Door mijn ervaring te delen hoop ik dat andere mensen ook (weer) gaan geloven in zichzelf!


Nagoya Simons

Ik ben Nagoya Simons 26 jaar oud woon in Rotterdam Zuid. Ik kan voor ImPower betekenen creativiteit in denken, doorzettingsvermogen en positieve energie.


Mariska Pinas

Mijn naam is Mariska Pinas. Ik ben 37 jaar en woonachtig in Rotterdam Zuid, en moeder van een geweldige dochter. Alles wat de geest kan bedenken kan hij ook bereiken zolang je er maar zelf in gelooft. Door mijn eigen verhaal te delen wil ik potentiële Peers motiveren om alles uit zichzelf te halen. Ik wil samen met hun, hun eigen kracht en zelfvertrouwen voor omhoog zien te halen.


Mario Blijden

Ik ben Mario Blijden, 33 jaar en ik woon in Rotterdam zuid.

Dankzij mijn kwaliteiten en potentie die ik elke dag ontdek met behulp van ImPower, ben ik in staat anderen te helpen ook hun potentie en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.


Swindley Lopez Penha

Ik ben Swindley 37 jaar en woonachtig in Rotterdam. Sinds kort werkzaam bij ImPower als peer coach. Wat ImPower van mij kan verwachten is door mijn eigen verhaal wat ik heb meegemaakt te vertellen. Hiermee wil ik mensen motiveren. Mijn motto is dan ook alles is mogelijk in het leven door het gewoon te doen!


Brigitte Tjin Tham Sjin

Ik ben Brigitte Tjin Tham Sjin en ik ben 58 jaar. Als Peercoach bij ImPower, wil ik me inzetten en een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van anderen.


Jeroen in 't Hout

Ik ben Jeroen 21 jaar en kom uit Rotterdam. Ik heb een beperking en weet dat dit het leven niet altijd makkelijk maakt. Ik werk bij ImPower, omdat ik met mijn ervaring veel mensen kan helpen en inspireren hun kracht te vinden om hun doel te behalen. Ik heb altijd al met mensen willen werken en doordat ik zelf veel ervaring heb met sociaal werk en een goed inlevingsvermogen ben ik een geschikte peercoach.


Juanita Stoc

Mijn naam is Juanita Stoc, 39 jaar en sinds 9 jaar woonachtig in Rotterdam. Ik ben ontzettend enthousiast dat ik de mogelijkheid heb om bij ImPower mijn eigen verhaal in te zetten om anderen te helpen hun eigen kracht terug te vinden. Ik ben er zeker van dat ik samen met mijn team kan motiveren en inspireren en wat positiefs kan betekenen voor Rotterdam Zuid.


Zeliha Basoglu

Ik ben Zeliha, 36 jaar en kom uit Rotterdam. Mijn doel is mensen helpen te groeien naar de beste versie van zichzelf en laten ontdekken hoe zij hun doelen tot persoonlijk succes kunnen bereiken.


Teamcoach

Shadya van Arneman

Vol enthousiame vervul ik de rol als Teamcoach bij ImPower Rotterdam op Zuid. Na zelf Peercoach te zijn geweest in 2019, weet ik wat de positieve en krachtige impact van peer coaching is. Een ander begeleiden om weer in zijn of haar kracht te staan met uiteindelijke doel om aan een baan te komen, geeft een ultiem gevoel van voldoening. Niet te vergeten dat je zelf als persoon groeit door anderen te coachen. Mijn opleiding als Peercoach / Interne Jobcoach bij ImPower Academy heb ik met succes afgerond. Tegelijkertijd heb ik ervaring opgedaan met het begeleiden van kandidaten naar een baan. Hierdoor kan mijn team zich goed met mij identificeren en ik met hen. Met toewijding zet ik mij in om mijn team bij te staan en te begeleiden om evenzeer hun persoonljke leerdoelen als het gezamelijke doel van Impower te bereiken. Als team staan wij klaar om de ImPower kracht verder te verspreiden en zoveel mogelijke sollicitanten binnen onze doelgroep zo duurzaam mogelijk te coachen naar een baan of opleiding.