Peercoaching

Is een laagdrempelige vorm van coaching. De coaches hebben namelijk dezelfde belevingswereld als degene die gecoacht gaat worden. Daarnaast spreken zij ook dezelfde taal. Maar nog belangrijker de coach ondersteunt waar nodig en versterkt jouw eigen kracht!

Claudia van de Meer

Mijn naam is Claudia ben 40 jaar jong en woon in Rotterdam Zuid. Als Peercoach bij ImPower wil ik samen met potentiële Peers, gaan kijken wat hun kwaliteiten en talenten zijn en ze daarin te ondersteunen om zich verder te ontwikkelen en door te groeien.


Maykel van Rijsinge

Mijn naam is Maykel en ik ben 26 jaar oud. Ik ben geboren in Vlaardingen maar ben al op jonge leeftijd naar Rotterdam verhuisd. Voordat ik als Peercoach aan de slag ben gegaan, heb ik een opleiding afgerond als Lifestylecoach.

Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan afspreken met vrienden, een potje gamen, een wandeling maken en ik doe aan rolstoelbasketbal. Ik zet mijn verhaal in om mensen te helpen hun eigen potentie te zien en om die er uit te halen!

Heb jij behoefte aan een goed gesprek? Dan hoop ik dat ik of een collega je snel te woord mag staan!


Nagoya Simons

Ik ben Nagoya Simons 26 jaar oud woon in Rotterdam Zuid. Ik kan voor ImPower betekenen creativiteit in denken, doorzettingsvermogen en positieve energie.


Mariska Pinas

Mijn naam is Mariska Pinas. Ik ben 37 jaar en woonachtig in Rotterdam Zuid, en moeder van een geweldige dochter. Alles wat de geest kan bedenken kan hij ook bereiken zolang je er maar zelf in gelooft. Door mijn eigen verhaal te delen wil ik potentiële Peers motiveren om alles uit zichzelf te halen. Ik wil samen met hun, hun eigen kracht en zelfvertrouwen voor omhoog zien te halen.


Mario Blijden

Ik ben Mario Blijden, 33 jaar en ik woon in Rotterdam zuid.

Dankzij mijn kwaliteiten en potentie die ik elke dag ontdek met behulp van ImPower, ben ik in staat anderen te helpen ook hun potentie en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.


Swindley Lopez Penha

Ik ben Swindley 37 jaar en woonachtig in Rotterdam. Sinds kort werkzaam bij ImPower als peer coach. Wat ImPower van mij kan verwachten is door mijn eigen verhaal wat ik heb meegemaakt te vertellen. Hiermee wil ik mensen motiveren. Mijn motto is dan ook alles is mogelijk in het leven door het gewoon te doen!


Brigitte Tjin Tham Sjin

Ik ben Brigitte Tjin Tham Sjin en ik ben 58 jaar. Als Peercoach bij ImPower, wil ik me inzetten en een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van anderen.


Jeroen in 't Hout

Ik ben Jeroen 21 jaar en kom uit Rotterdam. Ik heb een beperking en weet dat dit het leven niet altijd makkelijk maakt. Ik wil bij ImPower werken, omdat ik met mijn ervaring veel mensen kan helpen en inspireren hun kracht te vinden om hun doel te behalen. Ik heb altijd al met mensen willen werken en doordat ik zelf veel ervaring heb met sociaal werk en een goed inlevingsvermogen ben ik een geschikte peercoach.


Juanita Stoc

Mijn naam is Juanita Stoc, 39 jaar en sinds 9 jaar woonachtig in Rotterdam. Ik ben ontzettend enthousiast dat ik de mogelijkheid heb om bij ImPower mijn eigen verhaal in te zetten om anderen te helpen hun eigen kracht terug te vinden. Ik ben er zeker van dat ik samen met mijn team kan motiveren en inspireren en wat positiefs kan betekenen voor Rotterdam Zuid.


Zeliha Basoglu

Ik ben Zeliha, 36 jaar en kom uit Rotterdam. Mijn doel is mensen helpen te groeien naar de beste versie van zichzelf en laten ontdekken hoe zij hun doelen tot persoonlijk succes kunnen bereiken.


Soraya Butt

Ik ben Soraya, 28 jaar oud en kom uit Rotterdam. Wat ik voor ImPower kan betekenen is andere mensen helpen met het zoeken naar een geschikte baan die in een soortgelijke situatie als ik hebben gezeten. Door mijn ervaring te delen hoop ik dat andere mensen ook (weer) gaan geloven in zichzelf!