Bekijk onze FB, Instagram & Linkedin voor leuke updates!

22 oktober 2020

ImPower op Zuid heeft dit jaar een primeur. Het is het eerste jaar waarin een peercoach de taken van teamcoach zal uitvoeren. En wij stellen haar graag aan u voor.

Shadya van Arneman

Vol enthousiasme vervul ik de rol als Teamcoach bij ImPower Rotterdam op zuid. Na zelf Peercoach te zijn geweest in 2019, weet ik wat de positieve en krachtige impact van peer coaching is. Een ander begeleiden om weer in zijn of haar kracht te staan met uiteindelijke doel om aan een baan te komen, geeft een ultiem gevoel van voldoening. Niet te vergeten dat je zelf als persoon groeit door anderen te coachen.

Mijn opleiding als Peercoach /Interne Jobcoach bij ImPower Acadamy heb ik met succes afgerond. Tegelijkertijd heb ik ervaring opgedaan met het begeleiden van kandidaten naar een baan. Hierdoor kan mijn team zich goed met mij identificeren en ik met hun. Met toewijding zet ik me in om mijn team bij te staan en te begeleiden om evenzeer hun persoonlijke leerdoelen als het gezamenlijke doel van ImPower te bereiken. Als team staan we klaar om de ImPower kracht verder te verspreiden en zoveel mogelijke sollicitanten binnen ons doelgroep duurzaam te coachen aan een baan.

22 oktober 2020

De kick-off van ImPower op Zuid zal online plaatsvinden op 28 oktober aanstaande. Tijdens de kick-off zullen de coaches zichzelf aan de wereld presenteren door hun persoonlijke verhaal met het publiek te delen.

Achteraf zal er een borrel plaatsvinden met de partners en de elf peercoaches.

De coaches van ImPower zijn er klaar voor. U ook?


U kunt de online kick-off meekijken via onderstaande linksWij zijn online!

2 november zullen wij vanwege de corona maatregelen online starten met het werven van Peers.